Latexová maska s variabilitou: lze kombinovat mezi sebou

V obchodě SIMON O. najdete velmi promyšlený výběr latexových masek. Bez ohledu na to, zda upřednostňujete dominantní nebo submisivní vzhled, najdete v našem latexovém online obchodě správnou latexovou masku pro Vaše fantazie.

Novinkou je speciální povrchová úprava latexové masky. Kukla je vnitřně chlorovaná, což vám umožní navléci si ji během několika málo sekund. Zvenku máte stále lesklý vzhled latexu v původním stavu.

Vyzkoušejte nové, jiné role a zážitky s latexovou maskou a neomezenou erotickou hru na pokraji mezi anonymitou a odhaleností.

... Fotky a více informací 

Zavřít filtry
 
od do
2 Od 2
2 Od 2

Jednostranně chlorovaná latexová maska bez zipu - nasazena během sekudny

Při výrobě našich latexových variabilních masek bez Zippu se komfort nošení zvyšuje několikanásobně. Díky jednostranné chlorinaci je tato latexová maska ​nasazena během několika sekund, aniž by došlo k trhání vlasů nebo k přilepení na obličej. Latexová maska ​​se snadno nasadí a snadno upraví na místo.

Podstatou latexové masky je ji kombinovat s již existujícími doplňky. Kolekce latexových masek se skládá z různých základních modelů.

Tyto latexové masky jsou doplněny příslušenstvím, jako jsou uzamykatelné latexové obojky, tubusy pro odvod vlasů a ohony, které nahrazují Vaše vlasy. Toto příslušenství lze kombinovat s vybranými maskami z naší kolekce. Pokud už doplňky máte, stačí si masku zakoupit v základním provedení a svými doplňky naší značky ji doplnit.

Máte-li latexovou masku v červené barvě s ohonem, můžete změnit ohon z černé na blond nebo fialovou - nebo můžete vlasy úplně oddělat. Základní modely Latexových Masek lze vždy objednat bez vlasové části nebo s vyztuženým vybráním pro zakomponování jednoho nebo dvou ohonů.


• Vyměnitelný tubus pro vaši latexovou masku - "Držák na vlasy"

Tubus je malá kulatá část, do které se vkládá ohon (příčesek). Je vyrobena z 2,5 mm silného latexu a lze ji snadno vyměnit za několik sekund nebo zcela odstranit. Nabízíme různé tubusy pro výměnu.

Od jednobarevných až po barevné. Můžete použít jakýkoliv tubus se všemi našimi latexovými maskami, které byly konfigurovány tak, aby mohly tubus přijmout. Jedná se o všechny modely, u kterých se v článku číslo 1 nebo 2 vyskytuje, nebo které jsou uvedeny s Ohonem.

Dále nabízíme také dekorativní příčesky pro tubusy, které jsou vhodné pro všechny tubusy a lze je měnit.

• Fantastické pocit při nošení latexové masky

Pokud si vezmete latexovou masku do ruky, okamžitě si všimnete rozdílu. Hladká a kluzká uvnitř v kombinaci s neupraveným exteriérem, který připomíná latex tak, jak ho znáte. Zcela nový pocit z latexové masky, který vás bude inspirovat.

• Při nasazování latexové masky si nebudete už nikdy trhat vlasy

Díky hedvábně hladkém vnitřku je možné nasadit latexovou masku během několika sekund. Latexová maska netrhá vlasy a nepríjemně se nelepí na obličej. Vzhledem k tomu, že na švech nejsou žádné zipy, nemůžete ani do nich zaseknout žádné vlasy.

• Opravy latexové masky jsou stále možné díky jednostranné chloraci

Pokud má Vaše latexová maska jakékoliv poškození, můžeme ji ještě opravit na nechlorovaném povrchu. Vizuálně tato oprava není tak estetická, protože musíme pracovat na vnější straně.
Pokud je však latexová maska zcela zničená a vy musíte koupit novou, můžete pokračovat v používání stávajícího příslušenství a nemusíte jej znovu zakoupit.

Jaká velikost mi bude vyhovovat u Simon O. Latexové masky

Nový velmi propracovaný střih naší latexové masky slibuje vedle erotického vzhledu také ideální pohodlí při nošení. Abychom mohli nabídnout vhodnou latexovou masku pro každou velikost hlavy, máme v naší nabídce čtyři různé velikosti od XS po velikost L.

Naše latexové masky jsou vyrobeny z 0,25 mm latexu a jsou vyrobeny bez zipu. Díky jednostranné nebo úplné chloraci jsou v několika sekundách nasazeny.

  • Latexová Maska :  XS    Obvod krku 29-32 cm, vhodný obvod hlavy: 50-53 cm
  • Latexová Maska :  S      Obvod krku 32-35 cm, vhodný obvod hlavy: 53-55 cm
  • Latexová Maska :  M      Obvod krku 35-39 cm, vhodný obvod hlavy: 55-58 cm
  • Latexová Maska :  L       Obvod krku 39-44 cm, vhodný obvod hlavy: 58-62 cm

Poznejte latexovou masku: první rady pro začátečníky

Váš partner může mít zpočátku výhrady k použití latexové masky. Co byste měli dělat nejprve je diskutovat a nikdy neútočit s přáním.

Pro začátečníky, kteří si stále nejsou jisti, je maska s otevřenýma očima a ústy určite nejlepší volbou. Partneři se tak mohou podívat vzájemně do očí, což je díky latexové masce ještě intenzivnější. Komunikují prostřednictvím pohledů a učí se vzájemně rozpoznávat. Jedna z našich masek má dokonce otevřenou tvář - ideální model pro vstup do fetish světa masek.

Když si hrajete s latexovými maskami, můžete svobodně a neomezeně objevovat nové světy erotického skrývání a hledání. Užijte si extra intenzitu latexu na obličeji. Zvláště smyslným způsobem zvýrazněte rty a oči. Zažijte doteky intenzivní a vzrušující.

Podobně jako spodní prádlo nebo vysoké podpatky můžete použít speciální latexovou masku. Latexová maska ​​může skrýt nebo zvýraznit tvář. Skutečnost, že dodatečně vytváří auru "tajemného" probouzí touhy a fantazie v podvědomí.

Dotek zlosti a bizarnosti je další vzrušující aspekt. Také ochota nosit latexovou masku vyžaduje vzájemnou důvěru a jako taková přispívá k intimní náladě.

Latexové masky Simon O. i jiné pořídíte také na MH Sexshop.

Informace od Simon O.: Inovativní jednostranná chlorace našich latexových masek vám dává možnost obzvlášť pohodlného nošení. Dokonce i začátečníci si mohou nasadit naši latexovou masku během několika vteřin.