Latexové Catsuity pro Muže: Vzrušující zážitek ze zahaleného těla

Ať už těsné nebo volné a extrémně tenké: V našem internetovém obchodě pro latexové oblečení najdete latexové kalhoty pro muže v různých provedeních.

Samotný Simon nosí latexové oblečení již více než 25 let, což umožnilo navrhnout úspěšnou latexovou kolekci tak, aby zužitkovala nahromaděné zkušenosti v průběhu času. Zejména pro muže je "druhá kůže" vyrobená z latexu velice erotickou zkušeností. Catsuit přiléhá k pokožce vašeho těla těsně a fyzická těsnost a úplný kontakt materiálu s pokožkou jsou vzrušující a dechberoucí.

Obzvláště oblíbené jsou naše speciality, jako jsou naše pohodlné volné latexové modely, ve kterých se cítíte velmi pohodlně. Tyto latexové kalhoty obléknete během několika sekund. Zvláště chlorovaná verze vám poskytne nezapomenutelný zážitek z nošení.

Tip Simon O.:  Pro netrpělivé nabízíme sortiment modelů z latexové kolekce se 7denní expresní výrobou.

Zavřít filtry
 
od do
1 Od 3
Nebyly nalezeny žádné výsledky k filtrování!
1 Od 3

Pánský latexový catsuit RUBBERDOLL s prsními kapsami

Jedním z našich nejdůležitějších bodů v kategorii Pánské latexové oblečení je speciální latexový model Catsuitu "Rubberdoll s integrovanými kapsami pro silikonové prsní implantáty", po krátkém čase nejprodávanější catsuit našeho obchodu.

Tento latexový oblek je vyroben speciálně pro proporce mužů, dokonale obklopuje tělo a je anatomicky perfektní. S latexovým catsuitem Rubberdoll si užijete spoustu zábavy při hrátkách na feminizaci.

Umělé prsa ze silikonu jsou drženy bezpečně těmito předformovanými kapsami a nemohou se sklouznout. Při konfiguraci latexového obleku jednoduše zadejte požadovanou velikost kapsy. Tento model je bez volného prostoru v rozkroku a tím zaručuje velmi autentický vzhled.

Pro obsolutní pohodlí je catsuit v zadní části opatřen zipem pro snadné oblékání, a v rozkroku se 4cestným zipem pro dokonalé využití. Plocha rozkroku je vytvořena bez čelního vyboulení. Otvory, které lze vytvořit pomocí zipu v rozkroku se čtyřmi jezdci, umožňují nosit pod tímto latexem nafukovací anální kolíky nebo šortky s různými kondomy.

Simon O. TIP:  Rubberdoll Catsuit vapadá nejlépe s kapsami velikosti D.Pro zvláště erotický efekt doporučujeme kapsy velikost E.

Latexový Catsuit pro Muže - Ruční práce s Garancí výměny

Vzhledem k tomu, že všechny pánské latexové obleky SIMON O. jsou vyráběny na sklad, můžeme jednoduše nabídnout výměnu za tyto věci, pokud se něco nehodí podle potřeby.

Poznámka Simon O.: Berte prosím na vědomí poplatek za čištění ve výši 290 Kč, protože musíme zkontrolovat vrácenou položku a nechat ji projít hygienickým čištěním.

Do 7 pracovních dnů od objednávky bude Váš latexový kousek vyroben a zaslána v neutrálním obalu. Rozbalte a užijte si nový latexový oblek.

Objevte naše volné, pohodlné latexové kalhoty pro muže. Ať už doma chcete relaxovat, pro rychlou zábavu ve dvou, nebo jako sportovní teplákovou soupravu pro ranní jogging. Zvláště v dešti nabízí úžasný pocit.

Vynikající provedení a střih garantují dlouhodobé potěšení z tohoto obleku z latexu, který by neměl chybět ve vašem šatníku.


Uplé Pánské Latexové Kalhoty - senzačně Jemné

Uplé latexové kalhoty jsou také příjemným zážitkem pro muže, ať už v tajnosti pod džínsy, jako splněný dresscode na párty a nebo jen tak doma. Pocit z absolutně uplého latexu stimuluje všechny nervy a způsobí čisté vzrušení.

Latexové kalhoty jsou prostě nepostradatelné pro každého milence. Vzrušující, mimořádné, a to jak pro erotické hodiny jako pár, nebo klidně jen tak pro sebe.

Díky dlouholetým zkušenostem v oboru latexu, náš tým v SIMON O. přesně ví, co se hodí pro kvalitní a přitažlivé latexové kalhoty. Naše pánské latexové kalhoty jsou navrženy muži, kteří navrhují a vytvářejí vzory z vlastních zkušeností.

Takže budete nejen očekávat realistické a osvědčené kousky, ale vždy nové a zajímavé doplňky a možnosti pro naše zákazníky, aby se dostali co nejblíže požadovanému vzhledu.

Simon O. Tip:  Naše PushUP latexové leggíny pro muže se zipem z pasu do pasu. Tyto latexové kalhoty zdůrazňují perfektní vzhled a mají perfektní tvar. Takže kalhoty nabízejí dostatek prostoru a současně vás pohodlně zužují - přesně to, co muži mají rádi na latexovém oděvu.

 


Latexové bundy a košile pro muže: Brnění na pokožce

Latexové tričko je obzvláště v latexovém světě lidí velmi všestranný oděv. Protože si ji můžete snadno nosit a pod svým obvyklým oděvem, kdykoliv si přejete. Je to v podstatě erotická nutnost pro každý den.

Pokud si nechcete nechat ujít pocit extrémně jemného latexu těsně na kůži, pravděpodobně najdete důvod k tomu, abyste každý den popadli latexové tričko - ať už na fetish párty nebo utajeně pod oblečením.

Druhá věc, která je oblíbená, jsou kulaté výstřihy, protože se snadno oblékají a pod klasickým oblečením nejdou vidět.

U SIMON O. naleznete latexová Trička pro muže v různých provedeních a ve všech velikostech od X-S až po XXX-L - takže si můžete být jisti, že najdete to, co hledáte.


Latexové Boxerky SIMON O.: denní oděv

Často jsou tím nejjednodušším zpestřením: pro mnoho začátečníků v latexu jsou naše pánské latexové boxerky velmi oblíbenými. Přechod z běžných textilních trenýrek na těsné latexové boxerky není velkou věcí - a přesto vám při prvním obléknutí zajistí pocit vzrušení a celoroční potěšení.

Ačkoli je genitální oblast všech pánských latexových boxerek anatomicky tvarovaná, stále si můžete užít příjemné těsnosti, kterou poskytuje pouze latex. Objevte naše latexové kalhoty a naše latexové spodní prádlo s kroužkem. Vyberte si mezi volnými otvory nebo otvory na zip. Vyberte si mezi červeným, klasickým černým nebo lákavě průhledným latexem.

Všechny modely jsou dostupné během 7mi pracovních dní a zaručují diskrétní přepravu.

Tip Simon O.: Pro každodenní použití a obzvlášť úžasný pocit při běžném nošení doporučujeme chlorovanou verzi.