Latexové oblečení a catsuit pro Ženy - Druhá kůže z Latexu

Latexové oblečení a obzvláště latexový catsuit jemně přilne na kůži a přemění vaše tělo na lesklé a vzrušující umělecké dílo. Nejen to je důvodem, proč je latexový catsuit jedním z nejoblíbenějších latexových oděvů.

Užijte si smyslné hodiny v pružné a lesklé "druhé kůži" z latexu a zažijte jedinečný pocit v tomto materiálu! S latexovým overalem přeměníte své tělo na umělecké dílo. Lesklý, latexový oblek přiléhá k pokožce a přizpůsobuje se všem tvarům. Sametově jemný a velmi pružný latex vám dává pocit, že jste nahá, přestože jste oblečená.

Správná péče: S vhodným mycím přípravkem, který máte možnost koupit také u firmy SIMON O., můžete jemně umýt a starat se o svůj catsuit, aby nedošlo k poškození latexového materiálu.

2 Od 3
Nebyly nalezeny žádné výsledky k filtrování!
Černé Latexové Kšandy UNISEX, pro Dámy i Pány Prohlédnout detaily Latexové kšandy
2 Od 3

Latexový catsuit pro ženy - lesklé latexové kombinézy pro smyslné hodiny

Latexový catsuit je zvláště flexibilní díky jedinečným vlastnostem materiálu v pohybu a současně se přizpůsobuje jakémukoli tvaru těla jako druhá kůže. Naše latexové catsuity pro ženy krásně obepínají křivky ženského těla.

Díky lesklému vzhledu budou Vaše smyslné chvíle obohaceny o něco navíc: latexový oblek zesiluje každý nádech a vyvolává při utahování vzrušující pocity generované lehkým sevřením materiálem. Erotická hra s pevně obepnutou pokožkou , tvarem těla zahaleným od shora dolů a zvýšenou citlivostí je díky latexovým catsuitům intenzivnější.

Latexové overaly pro ženy, můžete nakoupit v našem ochodě s latexovým oblečením.

S více než 20 lety zkušeností navrhujeme latexový oblek speciální kvality, abyste si mohli užívat účinků latexu na pokožku po celý den. Se správnou péčí z našeho obchodu lze latexový oblek rychle a hygienicky vyčistit.

Materiál odolný a vy si tak můžete každý den zpestřit s latexovým catsuitem.


Uplé dámské latexové legíny: senzačně tenké

Latexové legíny patří mezi evergreeny v latexové módě, které se hodí při každé příležitosti. Sexy, vzrušující a odvážné, patřící extravagantní styly. Dokonce je možné je najít i ve skříních hvězd a osobností, které již nalezly zalíbení v lesku a obzlášť okouzlujícím vzhledu.

Opravdové lesklé latexové legíny lákají jedinečným vzhledem a všemi možnými variantami. Na rozdíl od běžných legín s ostatních lesklých materiálů nabízí latexové legíny jedinečný a vzrušující pocit při nošení, který nenabízí žádný jiný materiál. Když se oblékáte, máte pocit, že vaše tělo je úplně nové a užívá si sevření, které nezažijete při nošení klasických legín. Máte intenzivní pocit druhé kůže, materiál dokonale obepíná Vaše nohy a dodá i Vašemu pozadí pocit dokonalých křivek.

Dámské legíny s lesklým povrchem.

Tyto lesklé latexové legíny zapůsobí svým super sexy dojmem. Legíny jsou vyrobeny z tenkého a pružného latexu a zdůrazňují erotickou cestou Vaši chůzi.

Díky speciálnímu střihu jsou legíny těsně upnuté i v rozkroku a dokonale vykreslují obrysy ženského genitálu. Váš rozkrok pak velmi intenzivně připomíná tva písmene W.

Usaďte se s touto chlípnou tváří na vašeho partnera, nebo si jen užívejte vzrušujícího nošení. Úchvatný bude nejen vzhled, ale i intenzivní pocit v oblasti rozkroku při nošení našich latexových legín.


Lesklé Latexové tepláky pro Fitness a Jógu

Latoxové legíny mohou být také sportovní a stylové oblečení speciálně navrženými pro fitness a sport. Můžete kombinovat tyto fitness a volnočasové lesklé legíny s svetrem, tričkem nebo dokonce s odpovídajícím latexovým vrškem.

V závislosti na požadovaném vzhledu neexistují žádná omezení. Absolutně vhodné pro každodenní použití, tyto modely lze používat neomezeně od jógy až po běhání nebo jen pro domácí cvičení. Tenisky, běžecké boty a kotníkové boty jsou dokonalým doplňkem sportovního vzhledu.

Již ráno si můžete vychutnat svou kávu v těchto latexových kalhotách, stačí si je u nás zakoupit. Rychle vytáhnete a budete v těchto kalhotách vypadat sportovně, svůdně a budete si moci vychutnávat pocit z jemného latexu.

Lesklé Latexové Tepláky v chlorované variantě.

Latexové tepláky doporučujeme jako chlorovanou verzi, protože výhody jsou zřejmé. Rychlé oblékání, příjemné hedvábné pohodlí, snadné praní bez lepení. Samozřejmě můžete volit, zda upřednostňujete chlorovaný, matný lesk, nebo spíše vysoký lesk. Chlorovaný latex má tendenci mít saténový matný lesk, který vypadá trošku jako imitace kůže.

Důkladné ošetření leskem nebo silikonovým olejem však také dokáže činit povrch vysoce lesklý.


Latexové šaty: čistá extravagance a smyslnost

Vysoce lesklé, na těle dokonale uplé latexové šaty potěší oko každého pozorovatele. Současně pocit při doteku latexu vyvolává horké fantazie, jelikož haptické dojmy vzrušují, když se nosí i když se ho dotýkají.

Latexové šaty jsou absolutně oblíbené u začátečníků, ale také u zkušených nositelů latexu. Protože zejména latexové šaty zdůrazňují ženské křivky zvláště atraktivním způsobem. Ale sexy šaty jsou také ideální pro vstup do latexového světa.

SIMON O. Latexové šaty těsně přilnou k tělu, aby se zdůraznily sexy proporce těla. Latex je vysoce elastický, čímž optimálně ulpí na prsy, břicho, hýždě, paže a stehna. To vytváří zvláštní efekt: Latex vyvažuje nerovnosti těla a zároveň zajišťuje téměř dokonalé tvary těla. Křivky těla jsou v dokonalé harmonii světla a stínu.

Každý pohyb vytváří jemnou hru světla. Latexové šaty představují ženské křivky úchvatným způsobem. Navíc vzrušení z nošení a užívání latexového oblečení zvyšuje typický mokrý lesklý vzhled a charakteristický latexový zápach.


Latexové punčochy: dechberoucí lesklé nohy

Latexové punčochy patří pravděpodobně mezi naše nejprodávanějšími předměty. Nejen, že pohled na nohy v latexových punčochách bere dech - jedinečný pocit latexu na pokožce je v této oblasti obzvlášť intenzivní a diskrétní.

Samodržící punčochy a obzvláště vysoce lesklé latexové punčochy jsou pro většinu ztělesněním erotiky. Lesklý, pružný materiál dává nohám téměř dokonalý tvar, protože pružný materiál jemně zachycuje obrysy stehen, kolen a lýtek. Latexové punčochy přinášejí erotické pohled na nohy, vytvářejí úchvatný výhled, který vzrušuje nejen fetišisty milující nohy. Navíc náš vysoce kvalitní přírodní latex od známých značkových výrobců dává pocit fantastického nošení.

Pro mnohé dámy, ale i pro dámy, není příjemkné míti chodidlo uzavřené dlouhodobě v latexu. Takže varianta otevřená je určitě vítaným řešením pro velmi dlouhodobé nošení. Navrhli jsme chodidlo punčoch tak, aby bylo otevřené skutečnš pouze v oblasti prstů a paty. U většiny lodiček navíc tyto blasti přesně lícují a díky tomu není viditelná žádná holá kůže. Samozřejmě je to závislé na střihu lodiček a výšce jejich podpatku

Tip Simon O.: Ženy svým Latexovým punčochám dodávají úchvatný lesk a na povrch nanáší speciální silikonový olej ve spreji. Kromě vzhledu se sprej stará také o péči o materiál a dlouhou životnost. Takže si můžete užívat latexový materiál i po letech.